WIJ ZOEKEN 'N CONTENT MAKER DIE HET MAAKT
OVER ONS
-
We geven het toe, Altavia ACT* stamt nog uit de goeie ouwe tijd. Al sinds eind jaren negentig drukken we onze stempel op de Belgische reclamewereld. We zagen veel zonnen opkomen en ondergaan. Een beetje zoals de trends. Maar wij? Wij evolueerden. Duwden door. Gingen verder. En nu is die kleine start-up van 5 doorzetters een full-house agency van liefst 80 even prettig gestoorde als verbazend professionele talenten. De reden voor ons succes? Een innovatief management, gebaseerd op collectieve intelligentie en een onvoorwaardelijk geloof in onze waarden: solidariteit, plezier, engagement, durf en transparantie.

Kan jij je daarin vinden en zie je het zitten om samen met ons de wildste avonturen te beleven? Kan je niet wachten om zelfs de grootste nationale en internationale klanten te verbazen met jouw skills? Dan hebben wij dé job voor jou!

We zoeken een Nederlandstalige Content Maker die onze klanten laat blinken op het web!

Een maker, wasda?
-
Jij maakt gewoon dingen. Schrijfsels, visuals, video bytes, gifs, memes… Iets in elkaar flansen is jouw natuurlijke habitat. Waar dan ook, hoe dan ook, voor wie dan ook. Jij gooit het online. Content, quoi. Inventief en creatief.

Stuff that works. Je gooit het op een blog, shared het, pint het, instagramt een schetsje van je eerste idee, snapchat je emobui tijdens het binnenstromen van de reacties en tweet en passant nog dat je Peach een pruim van een netwerk vindt. En dat terwijl je followers hopeloos achterophinken “Ello, wa is da nu weer?!”. 

Elke dag beheer je verschillende sociale netwerken, voor tal van klanten uit verscheidene sectoren. Jij bent daarbij onze first man or woman in the field. De ideeën komen van jou, we tillen ze samen op een hoger niveau en tonen de klant de juiste richting.

Daarvoor kun je eerst en vooral een stevig potje foutloos schrijven. Van social media, websites, blogs en e-mailcampagnes tot advertenties en zelfs 360° campagnes

Natuurlijk heb je de Photoshop-skills die bij zo’n job horen. En als het kan, een beetje videomontage en animatie ook alsjeblief. Je hoort ‘m al komen: we zoeken iemand creatief, met een open geest. Die ons elke dag verbaast met je kunsten. 

Een Master of Bachelor is mooi meegenomen, maar belangrijker is dat je iets kunt, en dat al bewezen hebt. Met andere woorden: je kunt een indrukwekkend en divers portfolio voorleggen, met een eerste ervaring in een digitale omgeving – liefst een agentschap.

Naast een kanjer in het Nederlands ben je ook een topper in het Engels met een vlotte tong in het Frans. 

In welke taal dan ook toon je elke dag opnieuw dat je sterk communiceert en moeiteloos omgaat met je collega’s (laat ze gerust eens lachen, dat hebben ze graag).

Het beheren van sociale media zit in je vingertoppen, en nog beter: je toont ons dat je ook social advertising campaigns moeiteloos kan beheren.

Je bent veruit de meest nieuwsgierige persoon op kantoor, verslindt news feeds, friend feeds, brand feeds, video feeds, reddit feeds en buzz feeds. Je bent een spons in de wereld rondom je, en alles wat je absorbeert pers je uit in creatieve pareltjes. Dag in, dag uit.

Dat jij nu net diegene bent die ons om 3u ‘s nachts in volle hysterie uit bed belt met een oorverdovend “OMG DIE NIEUWE APP IS DÉ SHIZZLE, GE MOET DIE GEWOON DOWNLOADEN JOH!”, dat nemen we er dan wel bij.

En brave zieltjes? Daar zijn we niets mee. Jij springt gewoon, neemt initiatief, durft voor iets te gaan! Maar je doet het samen met je collega’s en bent niet te bedeesd om om hulp te vragen. 

Ah en… bonuspunten als je vertrouwd bent met het geven van opleidingen, of alvast staat te popelen om digital coach van onze klanten te worden.

WAT WE JE BIEDEN
-
Een samenwerking op lange termijn in een jong en hevig team.
Een comfortabele en ruime werkomgeving.
Een salarispakket volgens je ervaring en uitdagingen.
New ways of working (NWOW voor zij die nwow kennen)
Een job in een financieel stabiel bedrijf.
Bijkomende opportuniteiten in een grote internationale groep.
Een waardevolle rol in ons agentschap.
Hier met die job!
 
Wat is je voornaam? *

 
Hey {{answer_40382883}}. Wat is je achternaam? *

 
Waar vinden we je op LinkedIn?

 
Heb je een online portfolio?

 
Heb je geen online portfolio, upload dan hier enkele voorbeelden van je kunsten. *

 
Upload natuurlijk ook je CV. *

 
En zeg eens, wat kan jij ons bijbrengen en waarom moeten we je aanwerven? *

Top, je hoort snel van ons!
Volg ons ondertussen op www.twitter.com/ACT_star ...
... en op Facebook.