WIJ ZOEKEN EEN
CONTENT MAKER

Altavia ACT* wil waardevolle relaties opbouwen tussen retailers, merken en consumenten. Dát is wat onze 80 even prettig gestoorde als professionele talenten motiveert wanneer ze tot het uiterste gaan voor onze klanten.

Daarbij staan respect, empathie en samenwerking centraal. Met de klant natuurlijk. Maar ook intern, dankzij onze unieke manier van werken, met veel ruimte voor participatie en zelfontwikkeling. Heb jij zin om mee te bouwen aan onze toekomst?

We zoeken een Content Maker die onze klanten laat blinken op het web!


Een maker, wasda?
-
Jij maakt gewoon graag content. Een wervende flard tekst, een sterk concept voor een social media post, een rake visual erbij... Stuff that works, quoi. Inventief en creatief.
-
Je gooit het op een blog, shared het, pint het, instagramt een schetsje van je eerste idee, snapchat je emobui tijdens het binnenstromen van de reacties en tweet en passant nog dat je Mastodon een beest van een netwerk vindt.
-
Elke dag beheer je verschillende sociale netwerken, voor enkele van onze grootste klanten. Jij bent daarbij onze first man or woman in the field. De ideeën komen van jou, en samen met je collega's-creatievelingen til je ze naar een hoger niveau.
-
Daarvoor kun je eerst en vooral een stevig potje foutloos schrijven. Met je sterke pen kan je je bij ons bovendien uitleven in veel méér dan social media: van websites, blogs en e-mailmarkting tot advertenties en zelfs 360° campagnes.
-
Je bent iemand creatief, met een open geest, die denkt in concepten. Die graag dingen doet werken voor het juiste doelpubliek, op de juiste plaats en op het juiste moment.
-
Een eerste ervaring in een (digitaal) agentschap is een vereiste. We zoeken iemand met meerdere agency-jaren op de teller die ons al een divers portfolio kan voorleggen.


En wat nog?
-
Het beheren van sociale media zit in je vingertoppen en je weet wat het is om een community te doen léven. Nog beter: je toont ons dat ook social advertising campaigns geen geheimen voor je hebben.
-
Naast een creatieve kanjer in het Nederlands ben je ook een topper in het Engels met een vlotte tong in het Frans. Heb je Photoshop/InDesign-skills, dan is dat een plus.
-
In welke taal dan ook toon je elke dag opnieuw dat je sterk communiceert, open bent en moeiteloos omgaat met collega’s, klanten en consumenten.
-
Je bent de meest nieuwsgierige persoon op kantoor, verslindt news feeds, friend feeds, brand feeds, video feeds, reddit feeds en buzz feeds. Je bent een spons in de wereld rondom je, ademt (internet)cultuur, en alles wat je absorbeert pers je uit in creatieve pareltjes.
-
We zoeken iemand met lef. Die springt, initatief neemt, en durft voor iets te gaan. Maar je doet het samen met je collega’s en bent niet te bedeesd om om hulp te vragen.
-
Je komt terecht in het creatieve departement en rapporteert rechtstreeks aan de Creative Director.


Wat we je bieden?
-
Een voltijdse samenwerking op lange termijn in een jong en hevig team.
-
Een comfortabele en ruime werkomgeving.
-
Een salarispakket volgens je ervaring en uitdagingen.
-
New ways of working (NWOW voor zij die nwow kennen).
-
Een job in een financieel stabiel bedrijf.
-
Bijkomende opportuniteiten in een grote internationale groep.
-
Een waardevolle rol in ons agentschap.
Hier met die job!
toets ENTER
Top, je hoort snel van ons!
Volg ons ondertussen op www.twitter.com/altavia_act ...
... en op Facebook.
toets ENTER